VIII. Gépészeti Szakkiállítás és Állásbörze

2022. november 10-11-én a Debreceni Egyetem Műszaki Kar Gépészmérnöki Tanszék szervezésében ismét megrendezésre kerül a Gépészeti Szakmai Napok rendezvény, mely keretében a VIII. Gépészeti Szakkiállítás és Állásbörze, valamint a VIII. International Scientific Conference on Advances in Mechanical Engineering (ISCAME 2022) kerül megtartásra.

A szakkiállításon a gépészet teljes spektruma megjelenik a tervezéstől a gyártásig a 25 kiállító jóvoltából. A kiállító cégek a termékeik és tevékenységük bemutatása mellett gyakornoki programokkal, állásajánlatokkal is készülnek, kiváló lehetőséget biztosítva a mérnökhallgatóknak az együttműködés kialakítására, valamint a középiskolás hallgatók érdeklődésének felkeltésére.

A rendezvény célközönsége az előző évekhez hasonlóan műszaki tanulmányokat folytató egyetemi hallgatók, gimnazisták és szakgimnazisták, vállalati és felsőoktatási szakemberek.

Program

2022. november 10. (csütörtök)
Gépészeti Szakmai Napok

  • 09:00 - 15:00  VIII. Gépészeti Szakkiállítás és Állásbörze
    • Helyszín: „A” épület Aula (földszint)
  • 15:00 - 16:00  VIII. International Scientific Conference on Advances in Mechanical Engineering ISCAME – megnyitó, plenáris előadások
    • Helyszín: „A” épület Aula (III. emelet 413. előadóterem)

2022. november 11. (péntek) 

  • 09:00 - 17:00  VIII. International Scientific Conference on Advances in Mechanical Engineering ISCAME - szekcióülések (anyagtudomány, gyártástechnológia, alkalmazott és elméleti mechanika, áramlástan, gép- és terméktervezés, anyagmozgatás és logisztika, mérnöki optimalizálás, karbantartás és állapotfelügyelet, ipari folyamatok) 
    • Helyszín: „A” épület

VIII. International Scientific Conference on Advances in Mechanical Engineering ISCAME hivatalos programja

VI. Gépészeti Szakkiállítás képgaléria

VII. Gépészeti Szakkiállítás képgaléria

Legutóbbi frissítés: 2023. 09. 05. 14:59