Duális gépészmérnök képzés Heves megyében?

2019, január 29 - 11:00
Idén két helyszínen is találkoztunk a Heves megyei továbbtanulni szándékozó középiskolásokkal és szüleikkel

A Heves Megyei Kereskedelmi Iparkamara meghívásának eleget téve 2019. január 29-én Egerben, majd január 31-én Gyöngyösön a "Tanulj tovább felsőoktatási duális képzésben!" – felsőoktatási, vállalati és hallgatói tapasztalatok, lehetőségek a felsőoktatás gyakorlatiasabbá tételére címmel interaktív egyeztető fórumon kiállítóként vettünk részt a megyei duális partnereink és duális hallgatóink közreműködésével. 

A DE Műszaki Kar gépészmérnöki szakjáról Dr. Mankovits Tamás egyetemi docens tanszékvezető tartott informatív előadást, majd a céges bemutatkozásokat a lehető leghitelesebb forrásból hallgathatták meg az érdeklődők, azaz az Aventics Kft. (Eger) és a Robert Bosch Automotive Steering Kft. (Eger) üzemeiben duális képzésében éppen vállalati időszakot töltő Hallgatóinktól. A képzési kínálatunk előnyeiről és a Hallgatóink tapasztalatairól a közös standunknál kérdezhettek tovább az érdeklődők.

            

Bízunk benne, hogy a fórumon sokaknak elnyerte tetszését a duális partnereinkkel közösen kialakított képzési programunk és minket választanak, hogy a gyakorlatban is hasznosítható, biztos elméleti tudásra épülő szakismeretet szerezzenek 3,5 év alatt!

 

 


Tisztelt Felhasználó!

 

A Debreceni Egyetem kiemelt fontosságúnak tartja a rendelkezésére bocsátott, illetve birtokába jutott személyes adatok védelmét. Ezúton tájékoztatjuk Önt, hogy a Debreceni Egyetem a 2018. május 25. napján hatályba lépett Általános Adatvédelmi Rendelet alapján felülvizsgálta folyamatait és beépítette a GDPR előírásait az adatkezelési és adatvédelmi tevékenységébe. A felhasználók személyes adatait a Debreceni Egyetem korábban is teljes körültekintéssel kezelte, megfelelve az érvényben lévő adatkezelési szabályozásoknak. A GDPR előírásait követve frissítettük Adatvédelmi Tájékoztatónkat, amelyet az alábbi linkre kattintva olvashat el: Adatkezelési tájékoztató. DE Kancellária VIR Központ