ExxonMobil Innovációs pályázat egyetemistáknak

2020, szeptember 17 - 08:45
A pályázat célja az energia területen az innovációs gondolkodás ösztönzése.

Az ExxonMobil, a világ vezető energetikai cége, pályázatot hirdet egyetemi hallgatók, doktoranduszok számára a gazdasági fejlődés és a klímavédelem, a felelős és tiszta energiafelhasználás, az energiarendszer  átalakításának, valamint a hagyományos és a megújuló energiaforrások innovatív összehangolásának témájában. A pályázaton részt vehetnek egyetemekkel közös kutatási és fejlesztési projektekben közreműködő szakemberek, munkacsoportok is.

Részletes pályázati kiírás: innovacios_verseny_palyazati_kiiras_hu.pdf

A pályázat során az Exxon olyan piacvezérelt és termék fókuszú kutatási projekt-ötleteket, projekteket és innovációs aktivitásokat keres a közép- és hosszú távú energiafelhasználás területén, amelyek egy új szemlélet vagy technológiai újítás használatával szeretnének megoldást találni egy, a verseny témájában felvázolt problémára, problémakörre. Műfaji és tudományos megkötés nincs, a zsűri ugyanakkor előnyben részesíti a gyakorlat-orientált pályamunkákat. Bármilyen fázisú projekttel vagy kutatási témával lehet pályázni, akár ötlet szintjén létezővel is.

A pályázatra nevezni előregisztrációval lehet 2020. szeptember 25-ig a verseny internetes oldalán https://thedualchallenge.com/jelentkezes/ Az előregisztráció feltétele a pályázatok feltöltésének.
A pályamunkákat 2020. október 21-ig kell a verseny weboldalára feltölteni, melyre az előregisztráció lezárulását követően lesz lehetőség.
A versenyre vonatkozó információkkal kapcsolatban a honlapról<https://thedualchallenge.com/> is tájékozódhatnak az érdeklődők.

A győztes pályázó csapat és támogató tanára exkluzív, 4 napos szakmai látogatást nyer az ExxonMobil Brüsszeli kutatóközpontjába. A tanulmányúton a nyertesek betekinthetnek olyan fejlesztések munkáiba is, amelyeket az ExxonMobil még nem osztott meg a nyilvánossággal, illetve olyan szakemberekkel nyílik lehetőség szakmai eszmecserére, akik a legfontosabb energetikai kutatásokért felelnek. A fődíj mellett az ExxonMobil magyarországi központjában 2 hetes szakmai mentorálásban részesülnek egy vezető beosztásban lévő ExxonMobil alkalmazott mellett. A jelenlegi járványügyi helyzetre tekintettel a Kiíró fenntartja a jogot, hogy a díjazáson módosítson, amennyiben külső körülmények nem teszik lehetővé annak megvalósulását.


Tisztelt Felhasználó!

 

A Debreceni Egyetem kiemelt fontosságúnak tartja a rendelkezésére bocsátott, illetve birtokába jutott személyes adatok védelmét. Ezúton tájékoztatjuk Önt, hogy a Debreceni Egyetem a 2018. május 25. napjától kötelezően alkalmazandó Általános Adatvédelmi Rendelet alapján felülvizsgálta folyamatait és beépítette a GDPR előírásait az adatkezelési és adatvédelmi tevékenységébe. A felhasználók személyes adatait a Debreceni Egyetem korábban is teljes körültekintéssel kezelte, megfelelve az érvényben lévő adatkezelési szabályozásoknak. A GDPR előírásait követve frissítettük Adatvédelmi Tájékoztatónkat, amelyet az alábbi linkre kattintva olvashat el: Adatkezelési tájékoztató. DE Kancellária VIR Központ

A tájékoztatót megismertem.