Jelentkezz a Szerkezetintegritási és roncsolásmentes vizsgáló szakmérnök szakirányú továbbképzési szakunkra!

2020, július 27 - 09:00
A Gépészmérnöki Tanszék gondozásában 2020 szeptemberétől a következő szakirányú továbbképzések érhetőek el, amelyre várjuk jelentkezésüket!

A Debreceni Egyetem Műszaki Kar Gépészmérnöki Tanszéke szervezésében és a Magyar Roncsolásmentes Vizsgálati Szövetség, az Academia NDT International, valamint számos debreceni vállalat támogatásával indítjuk 2020 szeptemberétől a Szerkezetintegritási és roncsolásmentes vizsgáló szakmérnök szakirányú továbbképzési szakunkat, melyre 2020. szeptember 15-ig várjuk a jelentkezésüket!

Részletek: https://mecheng.unideb.hu/hu/szerkezetintegritasi-es-roncsolasmentes-vizsgalo-szakmernok

További szakirányú továbbképzési szakjaink, amelyre 2020. augusztus 31-ig várjuk a jelentkezéseket:

A képzéssel kapcsolatban a fent megadott linkeken tájékozódhat, illetve kérdésekkel Dr. Mankovits Tamás szakfelelőst ( ) lehet keresni.


Tisztelt Felhasználó!

 

A Debreceni Egyetem kiemelt fontosságúnak tartja a rendelkezésére bocsátott, illetve birtokába jutott személyes adatok védelmét. Ezúton tájékoztatjuk Önt, hogy a Debreceni Egyetem a 2018. május 25. napjától kötelezően alkalmazandó Általános Adatvédelmi Rendelet alapján felülvizsgálta folyamatait és beépítette a GDPR előírásait az adatkezelési és adatvédelmi tevékenységébe. A felhasználók személyes adatait a Debreceni Egyetem korábban is teljes körültekintéssel kezelte, megfelelve az érvényben lévő adatkezelési szabályozásoknak. A GDPR előírásait követve frissítettük Adatvédelmi Tájékoztatónkat, amelyet az alábbi linkre kattintva olvashat el: Adatkezelési tájékoztató. DE Kancellária VIR Központ

A tájékoztatót megismertem.