Hogyan tudok duális képzésre jelentkezni?

A duális képzési formában induló szakokat az Egyetemek, főiskolák menüpont alatt a meghirdetett képzéseknél lábjegyzet jelöli. Amennyiben a jelentkező duális képzésben szeretné folytatni tanulmányait, akkor a felvételi eljárás során duális lábjegyzettel rendelkező képzésre kell jelentkeznie, továbbá a felsőoktatási intézménnyel együttműködési megállapodást kötött partnerszervezetek valamelyikénél sikeresen kell teljesítenie egy kiválasztási eljárást.

Tehát duális hallgató csak úgy lehet valakiből, ha a megfelelő pontszám elérésével bekerül valamelyik felsőoktatási intézménybe, egyúttal felvételt nyer egy olyan partnerszervezethez is, amely az adott képzésen együttműködik az intézménnyel.

Frissítés dátuma: 2019.01.16.


Tisztelt Felhasználó!

 

A Debreceni Egyetem kiemelt fontosságúnak tartja a rendelkezésére bocsátott, illetve birtokába jutott személyes adatok védelmét. Ezúton tájékoztatjuk Önt, hogy a Debreceni Egyetem a 2018. május 25. napján hatályba lépett Általános Adatvédelmi Rendelet alapján felülvizsgálta folyamatait és beépítette a GDPR előírásait az adatkezelési és adatvédelmi tevékenységébe. A felhasználók személyes adatait a Debreceni Egyetem korábban is teljes körültekintéssel kezelte, megfelelve az érvényben lévő adatkezelési szabályozásoknak. A GDPR előírásait követve frissítettük Adatvédelmi Tájékoztatónkat, amelyet az alábbi linkre kattintva olvashat el: Adatkezelési tájékoztató. DE Kancellária VIR Központ