Projektfeladat

Tájékoztató a Gépészmérnöki projekt / Projektfeladat című tárgyra vonatkozó legfontosabb tudnivalókról gépészmérnöki alapszak nappalis üzemeltető-karbantartó, járműipari folyamattervező és gépjárműtechnikai specializációin, valamint levelezős üzemeltető-karbantartó specializáción. Az épületgépész specializáció hallgatói az Épületgépészeti és Létesítménymérnöki Tanszék előírásai szerint készítik és nyújtják be szakdolgozatukat.

A szakdolgozati témát kérjük ezen a nyomtatványon leadni a Gépészmérnöki projekt / Projektfeladat felelős oktató számára:

Projektfeladat c. tárgy esetén:

Gépészmérnöki projekt c. tárgy esetén:

A félév végén kerül sor a projektfeladat beszámolóra. A beosztásról Neptun üzenetben értesítünk minden Hallgatót.

Minden Hallgatónak a következővel kell készülnie és azt hoznia magával:

  • PPT-bemutató (max. 5 percben és max. 5-6 diában) /ppt elvárt tartalma: 1.dia – cím, specializáció, konzulensek; 2.dia – vállalat lényegre törő bemutatása; 3-4. dia – probléma leírása és a tervezett megoldási út; 5. dia – tervezett fejezetek és azok alfejezetei; 6. dia -irodalomjegyzék/
  • a belső- és külső konzulens által aláírt szakdolgozat/diplomamunka adatlap
  • a szakdolgozat/diplomamunka nyomtatott formában a formai követelmények szerint (minimum és elvárt tartalom: részletes tartalomjegyzék/vállalat bemutatása/irodalomfeldolgozás/ min. 20 db irodalomjegyzék, amelybe nem számítanak bele az internetes és a vállalati belső anyagok)

A fentiek alapján kerül meghatározásra a gyakorlati jegy.

Szakdolgozat formai követelmények

Diplomamunka formai követelmények

PPT minta

 

Kérdés esetén Pálfi Tibor mestertanár áll rendelkezésükre: !

Frissítés dátuma: 2020.11.18.


Tisztelt Felhasználó!

 

A Debreceni Egyetem kiemelt fontosságúnak tartja a rendelkezésére bocsátott, illetve birtokába jutott személyes adatok védelmét. Ezúton tájékoztatjuk Önt, hogy a Debreceni Egyetem a 2018. május 25. napjától kötelezően alkalmazandó Általános Adatvédelmi Rendelet alapján felülvizsgálta folyamatait és beépítette a GDPR előírásait az adatkezelési és adatvédelmi tevékenységébe. A felhasználók személyes adatait a Debreceni Egyetem korábban is teljes körültekintéssel kezelte, megfelelve az érvényben lévő adatkezelési szabályozásoknak. A GDPR előírásait követve frissítettük Adatvédelmi Tájékoztatónkat, amelyet az alábbi linkre kattintva olvashat el: Adatkezelési tájékoztató. DE Kancellária VIR Központ

A tájékoztatót megismertem.