Gépészmérnöki projekt / Projektfeladat

Tárgy típusa: kötelező

Tájékoztató a Gépészmérnöki projekt / Projektfeladat című tárgyra vonatkozó legfontosabb tudnivalókról gépészmérnöki alapszak nappalis üzemeltető-karbantartó, járműipari folyamattervező és gépjárműtechnikai specializációin, valamint levelezős üzemeltető-karbantartó specializáción. Az épületgépész specializáció hallgatói az Épületgépészeti és Létesítménymérnöki Tanszék előírásai szerint készítik és nyújtják be szakdolgozatukat.

A Gépészmérnöki projekt / projektfeladat c. tantárgy teljesítésének követelményrendszere

Üzemeltető-karbantartó, járműipari folyamattervező és gépjárműtechnikai specializációkon (nappali és levelező tagozatokon) a tantárgy teljesítéshez tartozik a félév során történő konzultációk során kialakult Téma adatlap elkészítése és benyújtása elektronikusan az E-learning felületen a megadott határidőig.

A téma adatlap beadási határideje: 2022.március 25. (péntek)

 

A tárgy teljesítéséhez hozzátartozik a félév végén a Gépészmérnöki Tanszék által felkért bizottság előtti beszámoló. Melyben bemutatja az előrehaladását a félév során választott témában. A beszámolón kötelező a részvétel.

Kérdés esetén Pálfi Tibor mestertanár áll rendelkezésükre:

Frissítés dátuma: 2022.06.20.


Tisztelt Felhasználó!

 

A Debreceni Egyetem kiemelt fontosságúnak tartja a rendelkezésére bocsátott, illetve birtokába jutott személyes adatok védelmét. Ezúton tájékoztatjuk Önt, hogy a Debreceni Egyetem a 2018. május 25. napjától kötelezően alkalmazandó Általános Adatvédelmi Rendelet alapján felülvizsgálta folyamatait és beépítette a GDPR előírásait az adatkezelési és adatvédelmi tevékenységébe. A felhasználók személyes adatait a Debreceni Egyetem korábban is teljes körültekintéssel kezelte, megfelelve az érvényben lévő adatkezelési szabályozásoknak. A GDPR előírásait követve frissítettük Adatvédelmi Tájékoztatónkat, amelyet az alábbi linkre kattintva olvashat el: Adatkezelési tájékoztató. DE Kancellária VIR Központ

A tájékoztatót megismertem.