JOYSON (Takata) Safety Systems Hungary Kft.

A Joyson világszinten vezető autóipari beszállító vállalat a passzív biztonsági rendszerek területén, termékei között szerepelnek a kormánykerekek, légzsákok, biztonsági övek, gyermek biztonsági rendszerek, valamint elektronikai termékek. Jelen van Európában, Amerikában és Ázsiában is. A cégcsoport jelenleg 55 gyárat üzemeltet a világ 20 országában, több mint 43 680 alkalmazottjával, akik elhivatottan azon dolgoznak, hogy az innovatív ötleteket valósággá váltsák.

Célunk a Joysonnál az, hogy egy olyan világban fejleszthessünk biztonsági termékeket, amelyben azok használatára soha nem lesz szükség, vagyis közlekedési balesetekre egyáltalán nem kerül majd sor. Ez az az álom, amelyért minden egyes nap dolgozunk.

Cégünk jelenleg gépészmérnök szak iránt érdeklődő diákok jelentkezését várja, akik szeretnének egy elhivatott multinacionális csapat tagjai lenni, s nem félnek használni a már korábban megszerzett idegennyelv tudásukat. Ha szakmai ismereteidet olyan profi szakemberektől szeretnéd elsajátítani, akik munkájukkal emberéleteket mentenek meg nap nap után, továbbá szeretnél bepillantást nyerni egy autóipari nagyvállalat működésébe, jelentkezz hozzánk most!

Információ a vállalattal és a duális képzéssel kapcsolatban

  • Vállalat címe: 3516 Miskolc, Joyson út 1.
  • Gyakorlati hely: 3516 Miskolc, Joyson út 1.
  • Vállalati honlap: http://joysonsafety.com/
  • Kapcsolattartó neve és beosztása: Subicz Róbert, képzési specialista
  • Kapcsolattartó telefonszáma: +36 46 407 925
  • Kapcsolattartó e-mail címe:
  • Választható specializáció(k): járműipari folyamattervező
  • Jelentkezési határidő: 2020. szeptember 15.

Jelentkezés módja a vállalathoz

Elektronikusan beküldendő anyagok

  • fényképes önéletrajz
  • bizonyítvány másolatok (középiskolai bizonyítvány lezárt éveinek másolata, nyelvvizsga)

E-mail cím:

Frissítés dátuma: 2020.07.08.


Tisztelt Felhasználó!

 

A Debreceni Egyetem kiemelt fontosságúnak tartja a rendelkezésére bocsátott, illetve birtokába jutott személyes adatok védelmét. Ezúton tájékoztatjuk Önt, hogy a Debreceni Egyetem a 2018. május 25. napjától kötelezően alkalmazandó Általános Adatvédelmi Rendelet alapján felülvizsgálta folyamatait és beépítette a GDPR előírásait az adatkezelési és adatvédelmi tevékenységébe. A felhasználók személyes adatait a Debreceni Egyetem korábban is teljes körültekintéssel kezelte, megfelelve az érvényben lévő adatkezelési szabályozásoknak. A GDPR előírásait követve frissítettük Adatvédelmi Tájékoztatónkat, amelyet az alábbi linkre kattintva olvashat el: Adatkezelési tájékoztató. DE Kancellária VIR Központ

A tájékoztatót megismertem.