ZF Hungária Kft.

A ZF Hungária Kft. tulajdonosa a németországi központú ZF Friedrichshafen AG. Anyavállalatunk, a ZF AG a világ legnagyobb járműipari beszállítói között található. Több termékcsaládjával is a globális értékesítési lista első helyét foglalja el. A jelenleg 40 országban, 230 telephellyel rendelkező ZF Konszern alkalmazottainak létszáma meghaladja a 138.000 főt.

Az egri telephelyű, 21 éve működő ZF Hungária Kft. termékei a manuális és automatizált sebességváltók. Ezeket  vevőink (pl.: Renault, Volvo, Iveco, MAN, Leyland, Volkswagen, stb.) teherautókba, buszokba, kis haszonjárművekbe és pickup-okba építenek be.

Telephelyünkön több, mint 870 főt foglalkoztatunk. A ZF Hungária Kft-t 1995-ös megalapítása óta eltelt években következetesen fejlesztettük. Gyártóüzemünkben félautomata megmunkáló központokon készülnek az alkatrészek. Mi rendelkezünk az egyik legnagyobb, legmodernebb hőkezelő üzemmel Magyarországon, kapacitásunk egy részét más iparvállalatok is igénybe veszik. Új szerelősorainkon speciális informatikai rendszer segíti a dolgozókat a munkafolyamatok precíz elvégzésében, és a minőségellenőrzésben. Logisztikai központunk automatizált magasraktárában robottechnológiával végezzük a be- és kitárolást. Az anyagellátás húzórendszerben történik, a szereldei munka üteme vezérli az alkatrészek szállítását, így a teljes folyamat optimális ritmusban zajlik. A termelés modernizálásával párhuzamosan zajlik a termékek fejlesztése is Egerben. Konstrukciós részleg, prototípus-üzem és tesztüzem is működik a telephelyen, így a mérnökök számítógéppel tervezett alkotásai a gyakorlatban megvalósíthatók. Az egri telephelyünkön és a budapesti irodánkban működik a ZF AG Informatikai Applikáció Fejlesztő Központja, mely az SAP alkalmazásfejlesztéseken túl a ZF Konszern által meghatározott informatikai projektek megvalósításában vesz részt.

Információ a vállalattal és a duális képzéssel kapcsolatban

 • Vállalat címe: 3300 Eger, Kistályai út 2.
 • Gyakorlati hely: 3300 Eger, Kistályai út 2.
 • Vállalati honlap
 • Kapcsolattartó neve és beosztása: Lovász Anita, személyügyi munkatárs
 • Kapcsolattartó telefonszáma: +36 36 521 736
 • Kapcsolattartó e-mail címe: ,
 • Választható specializáció(k): járműipari folyamattervező és üzemeltető-karbantartó
 • Jelentkezési határidő: 2020. szeptember 15.

Jelentkezés módja a vállalathoz

Elektronikusan beküldendő anyagok

 • fényképes önéletrajz
 • középiskolai bizonyítvány lezárt éveinek másolata
 • motivációs levél

E-mail cím:

Frissítés dátuma: 2020.07.08.


Tisztelt Felhasználó!

 

A Debreceni Egyetem kiemelt fontosságúnak tartja a rendelkezésére bocsátott, illetve birtokába jutott személyes adatok védelmét. Ezúton tájékoztatjuk Önt, hogy a Debreceni Egyetem a 2018. május 25. napjától kötelezően alkalmazandó Általános Adatvédelmi Rendelet alapján felülvizsgálta folyamatait és beépítette a GDPR előírásait az adatkezelési és adatvédelmi tevékenységébe. A felhasználók személyes adatait a Debreceni Egyetem korábban is teljes körültekintéssel kezelte, megfelelve az érvényben lévő adatkezelési szabályozásoknak. A GDPR előírásait követve frissítettük Adatvédelmi Tájékoztatónkat, amelyet az alábbi linkre kattintva olvashat el: Adatkezelési tájékoztató. DE Kancellária VIR Központ

A tájékoztatót megismertem.