Nyírbátor Város Önkormányzata által nyújtott kedvezmények duális képzésben résztvevő hallgatóknak

Nyírbátor Város Önkormányzata a fiatalok városban tartását, letelepedését szeretné elősegíteni, támogatni. Ezért a duális képzésben résztvevő diákoknak az alábbi kedvezményeket tudja nyújtja:

  • Szálláshely biztosítása

Nyáron a Nyírbátori Football Club Sportegyesület ( Nyírbátor, Sport utca 4.) 40 férőhelyes szállásán. A diákoknak a rezsiköltséget kell állni, ami 250Ft/nap.

Télen a Sárkány Apartman & Kempingben lehet igénybe venni szállást. Az összkomfortos házak 4 fő ( 1 db franciaágy, 1 db kétszemélyes kihúzható kanapé a nappaliban + 1 fő pótmatrac) elhelyezésére alkalmasak. Itt is a rezsiköltséget kell fiataloknak állni, ami 1000Ft/nap/apartman ház.

További kedvezmények

A későbbiekben,ha már 8-10 fő rész vesz a duális képzésben és a  Kempingben száll meg, megszervezzük a diákok munkába jutását.

Kedvezményt nyújt önkormányzati gazdasági társaság rendezvényeire, illetve a Nyírbátori Sárkány Wellness- és Gyógyfürdő szolgáltatásait kedvezményes áron való igénybevételére.

Nyírbátori állandó lakhellyel rendelkező diákoknak városkártyát nyújtunk, a más településről érkező diákoknak a városkártyával azonosan igénybe vehető szolgáltatásokra nyújtunk kedvezményt, mint azt az alábbi táblázat mutatja

 

Intézmények, társaságok

A kedvezmény mértéke

(a belépőjegy, vásárolt termékek, igénybevett szolgáltatások árából)

Nyírbátori Sárkány Wellness- és Gyógyfürdő 15%
Nyírbátori Városfejlesztő és Működtető Kft. 10%

 

További információ a kedvezményekkel kapcsolatban

  • Seres Ildikó, polgármesteri munkatárs
  • Nyírbátor Város Önkormányzata
  • 4300 Nyírbátor, Szabadság tér 7.
  • Telefon: +36 42 281 042 / 101

 

Frissítés dátuma: 2018.10.10.


Tisztelt Felhasználó!

 

A Debreceni Egyetem kiemelt fontosságúnak tartja a rendelkezésére bocsátott, illetve birtokába jutott személyes adatok védelmét. Ezúton tájékoztatjuk Önt, hogy a Debreceni Egyetem a 2018. május 25. napjától kötelezően alkalmazandó Általános Adatvédelmi Rendelet alapján felülvizsgálta folyamatait és beépítette a GDPR előírásait az adatkezelési és adatvédelmi tevékenységébe. A felhasználók személyes adatait a Debreceni Egyetem korábban is teljes körültekintéssel kezelte, megfelelve az érvényben lévő adatkezelési szabályozásoknak. A GDPR előírásait követve frissítettük Adatvédelmi Tájékoztatónkat, amelyet az alábbi linkre kattintva olvashat el: Adatkezelési tájékoztató. DE Kancellária VIR Központ

A tájékoztatót megismertem.