Michelin Hungária Abroncsgyártó Kft.

 

A hazánkban közel 1300 munkatársat foglalkoztató francia világcég első abroncsai az 1920-as években jelentek meg először Magyarországon. Az iparágában világszinten is piacvezető cég a Taurus gumiabroncsgyártó egységeit vásárolta meg 1996-ban. Azóta a Michelin magyarországi jelenléte stabil és folyamatos. Nyíregyházán gyártó egységet, Vácon a Közép- és Dél-Európát ellátó logisztikai elosztó központot, a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei Tuzséron pedig alapanyag kereskedelemmel foglalkozó stratégiai egységet működtet. A vállalatcsoport 2013-ban hozta létre Budapesten új irányító szervezetét, amely világszinten koordinálja a belépő szintű személyabroncs márkáinak kereskedelmét, emellett a vállalat a Michelin márka személy, teher- és mezőgazdasági abroncs kereskedelmét végzi a hazai piacon.

Nyíregyházán 2005-ben kezdődött el a személy – és kisteherautó abroncsok gyártása.   A korábban lezajlott jelentős fejlesztések után a Michelin csoport jelenleg tovább bővíti nyíregyházi termelőegységét, amelyben nagyteljesítményű, szupersport kategóriás, Michelin márkájú személyabroncsokat gyárt. Az üzem megfelel a legszigorúbb nemzetközi minőségbiztosítási és környezetvédelmi szabályoknak.

Ahogy a Michelin valamennyi gyárában, úgy Nyíregyházán is kiemelt figyelmet fordítanak a dolgozók folyamatos képzésére, korszerű ismereteik bővítésére.

Munkahelyként azoknak javasoljuk, akik egy-egy területen szeretnének professzionálissá válni, majd néhány év múlva más területeket is szeretnének kipróbálni a vállalatnál, és egy hosszú és változatos pályafutást képzelnek el egyetlen cégen belül.

Információ a vállalattal és a duális képzéssel kapcsolatban

  • Vállalat címe: 4400 Nyíregyháza, Bottyán J. u. 15
  • Gyakorlati hely: 4400 Nyíregyháza, Bottyán J. u. 15
  • Egyéb internetes elérhetőség: Facebook
  • Kapcsolattartó neve és beosztása: Demeter Roland, Képzés vezető
  • Kapcsolattartó telefonszáma: +36 30 680 5153
  • Kapcsolattartó e-mail címe: 
  • Választható specializáció(k): üzemeltető-karbantartó
  • Jelentkezési határidő: 2020. szeptember 15.

Jelentkezés módja a vállalathoz

Elektronikusan beküldendő anyagok

  • önéletrajz
  • motivációs levél

E-mail cím:

Frissítés dátuma: 2020.06.29.


Tisztelt Felhasználó!

 

A Debreceni Egyetem kiemelt fontosságúnak tartja a rendelkezésére bocsátott, illetve birtokába jutott személyes adatok védelmét. Ezúton tájékoztatjuk Önt, hogy a Debreceni Egyetem a 2018. május 25. napjától kötelezően alkalmazandó Általános Adatvédelmi Rendelet alapján felülvizsgálta folyamatait és beépítette a GDPR előírásait az adatkezelési és adatvédelmi tevékenységébe. A felhasználók személyes adatait a Debreceni Egyetem korábban is teljes körültekintéssel kezelte, megfelelve az érvényben lévő adatkezelési szabályozásoknak. A GDPR előírásait követve frissítettük Adatvédelmi Tájékoztatónkat, amelyet az alábbi linkre kattintva olvashat el: Adatkezelési tájékoztató. DE Kancellária VIR Központ

A tájékoztatót megismertem.