Diehl Aviation Hungary Kft.

Üdvözlünk a Diehl Aviation Hungary Kft-nél!

A Diehl Aviation Hungary Kft. a németországi Laupheimban székhellyel rendelkező Diehl Aviation GmbH 100%-os leányvállalata és anyavállalatán keresztül a Diehl Aerosystems részkonszern tagja.

A Diehl Aerosystems, a Diehl csoport öt részkonszernjének egyikeként több iparágban is érdekelt, világszerte közel 17.000 embernek munkahelyet adó német családi vállalkozásból indult. Tevékenységi körébe a repülőgépgyártáshoz (főként az Airbus A318-A380 ill. Boeing747-8i típusú utasszállító repülőgépekhez) kapcsolódó valamennyi feladat megtalálható.

A magyarországi leányvállalat története 2011-ben kezdődött, amikor a német anyacég növekedési üteme szükségessé tette egy új termelői üzem telepítését melynek helyszínéül Nyírbátort választották. Miután megteremtették a termelés feltételeit és létrehozták a szükséges infrastruktúrát, a német anyavállalattal együttműködve folytatták a termelési területre felvett kollégák képzését Laupheimban, ahol német társaik több, mint 20 éves tapasztalataira alapozva megtanulhatták a sajátos technológia részleteit. Ez által lehetővé téve repülőgép ajtók és azok alkatrészeinek, oldalfalaknak, ablakárnyékolók és klímacsövek gyártását. Ezeknek a repülőgép alkatrészeknek a tervezési, fejlesztési, konstrukciós, termelési, valamint minősítési folyamatait műszaki végzettségű mérnök kollegáink látják el.

Két helyen az országban, sok helyen a világban!

Így lett a jelenleg a több, mint 600 embernek munkát biztosító vállalkozás Magyarország egyik legdinamikusabban fejlődő repülőgépalkatrész gyára, illetve a légiközlekedési iparban nemzetközi szinten is a legszínvonalasabb beszállítók egyike. A dinamikus fejlődés bizonyítéka, hogy 2017 őszén egy Debrecenben létrehozott mérnök-központtal bővült tovább a vállalat, mely a tervek szerint 2020-ig 150 fő foglalkoztatásával látja majd el feladatait.

Nálunk az ember az első

Vállalati kultúránk része, hogy folyamatos szakmai fejlődéssel, versenyképes juttatási csomaggal és barátságos, közvetlen munkahelyi légkörrel hosszútávú karrierlehetőséget teremtünk minden munkatársunknak. Felismertük, hogy a vállalat sikerességéhez a munkatársaink értékein keresztül vezet az út. Ezért olyan fontos számunkra az emberi munkaerő és az, hogy a maximumot hozzuk ki magunkból.

Repülj velünk a biztos jövő felé!

Információ a vállalattal és a duális képzéssel kapcsolatban

 • Vállalat címe: 4300 Nyírbátor, Ipari Park utca 9.
 • Gyakorlati hely: 4300 Nyírbátor, Ipari Park utca 9.
 • Vállalati honlap: www.diehl.com
 • Vállalati Facebook oldal
 • Tájékoztató szórólap
 • Kapcsolattartó neve és beosztása: Nedesovszki Orsolya, HR asszisztens
 • Kapcsolattartó telefonszáma: +36 42 511 239
 • Kapcsolattartó e-mail címe:
 • Választható specializáció(k): járműipari folyamattervező és üzemeltető-karbantartó
 • Jelentkezési határidő: 2020. szeptember 15. 

Jelentkezés módja a vállalathoz

Elektronikusan beküldendő anyagok

 • fényképes önéletrajz

E-mail cím

Frissítés dátuma: 2020.06.29.


Tisztelt Felhasználó!

 

A Debreceni Egyetem kiemelt fontosságúnak tartja a rendelkezésére bocsátott, illetve birtokába jutott személyes adatok védelmét. Ezúton tájékoztatjuk Önt, hogy a Debreceni Egyetem a 2018. május 25. napjától kötelezően alkalmazandó Általános Adatvédelmi Rendelet alapján felülvizsgálta folyamatait és beépítette a GDPR előírásait az adatkezelési és adatvédelmi tevékenységébe. A felhasználók személyes adatait a Debreceni Egyetem korábban is teljes körültekintéssel kezelte, megfelelve az érvényben lévő adatkezelési szabályozásoknak. A GDPR előírásait követve frissítettük Adatvédelmi Tájékoztatónkat, amelyet az alábbi linkre kattintva olvashat el: Adatkezelési tájékoztató. DE Kancellária VIR Központ

A tájékoztatót megismertem.