Coloplast Hungary Kft.


A dán székhelyű és tulajdonú Coloplast gyógyászati segédeszközök gyártásával és értékesítésével foglalkozik. A cég olyan termékeket és szolgáltatásokat fejleszt, melyek kifejezetten személyes/intim egészségügyi problémákkal élő emberek életét könnyítik meg. Szorosan együttműködünk termékeink felhasználóival, és olyan megoldásokat kínálunk, amelyek megfelelnek sajátos elvárásaiknak a sztómaterápia, urológiai és kontinencia gondozás, illetve sebkezelés területén használatos eszközökkel.

A Forbes magazin szerint a Coloplast a 33. leginnovatívabb vállalat. Világszerte több, mint 10.000 alkalmazottat foglalkoztatunk, 42 országban vagyunk jelen a világban, beleértve két magyarországi gyárunk dolgozóinak létszámát, amely meghaladja a 3.500 főt. Cégünk vezérigazgatója, Lars Rasmussen 17. lett a Hardvard Business Magazin A világ legjobban teljesítő vezetői listáján.

A dániai cég leányvállalataként a Coloplast Hungary Kft. 2001 szeptemberében kezdte meg termelését Tatabányán. Jelenleg több, mint 1300 dolgozó alkalmazásával készítjük magas színvonalú termékeinket. Itt elért sikereinknek is köszönhetően 2007 őszén átadásra került nyírbátori gyárunk, ahol ma már több mint 2000 munkavállaló alkalmazásával készülnek termékeink. 2010 áprilisától pedig tatai telephellyel indítottuk el a jelenleg 300 főt meghaladó létszámú logisztikai, csomagolási és disztribúciós központunkat. Bízunk abban, hogy modern skandináv vállalati kultúránk Magyarország egyik vonzó és meghatározó munkáltatójává teszi vállalatunkat.

Információ a vállalattal és a duális képzéssel kapcsolatban

 • Vállalat címe: 4300 Nyírbátor Coloplast út 2.
 • Gyakorlati hely: 4300 Nyírbátor Coloplast út 2.
 • Vállalati honlap: www.coloplast.hu
 • Egyéb internetes elérhetőség: Facebook LinkedIn
 • Kapcsolattartó neve és beosztása: Dankó Csaba, HR partner
 • Kapcsolattartó telefonszáma: +36 42 886 300
 • Kapcsolattartó e-mail címe:
 • Választható specializáció(k): üzemeltető-karbantartó
 • Jelentkezési határidő: 2020. szeptember 15.

Jelentkezés módja a vállalathoz

Elektronikusan beküldendő anyagok

 • fényképes önéletrajz
 • motivációs levél
 • bizonyítvány másolatok (középiskolai bizonyítvány lezárt éveinek másolata, nyelvvizsga)

E-mail cím:

Frissítés dátuma: 2020.07.08.


Tisztelt Felhasználó!

 

A Debreceni Egyetem kiemelt fontosságúnak tartja a rendelkezésére bocsátott, illetve birtokába jutott személyes adatok védelmét. Ezúton tájékoztatjuk Önt, hogy a Debreceni Egyetem a 2018. május 25. napjától kötelezően alkalmazandó Általános Adatvédelmi Rendelet alapján felülvizsgálta folyamatait és beépítette a GDPR előírásait az adatkezelési és adatvédelmi tevékenységébe. A felhasználók személyes adatait a Debreceni Egyetem korábban is teljes körültekintéssel kezelte, megfelelve az érvényben lévő adatkezelési szabályozásoknak. A GDPR előírásait követve frissítettük Adatvédelmi Tájékoztatónkat, amelyet az alábbi linkre kattintva olvashat el: Adatkezelési tájékoztató. DE Kancellária VIR Központ

A tájékoztatót megismertem.