HAJDU Autotechnika Ipari Zrt.

 

A HAJDU Autotechnika Ipari Zrt. mint autóipari beszállító fémmegmunkálással – jellemzően lemezmegmunkálással, lemezalakítással – előállított alkatrészeket gyárt.

A magas igényű autóipari beszállítói követelmények kielégítése érdekében teljes körű szolgáltatást nyújt. A megrendelőtől kapott 2D-s rajzok, 3D-s modellek alapján szerszámtervezésünk – szimulációs szoftverekkel optimalizálva – megtervezi a gyártáshoz szükséges szerszámokat, s saját szerszámgyártás keretében elő is állítjuk azokat.

A szerszámgyártásunk által előállított gyártóeszközök alkalmazásával a három műszakban működő alkatrészgyártó üzemünkben történik a lemezalakítás és a lemezmegmunkálás.

Termékeink gyártásának, vevőink ellátásának biztonságát is garantálja szerszámgyártási tevékenységünk, mellyel biztosított a szerszámok rendszeres, megelőző jellegű karbantartása, valamint az esetleges meghibásodások gyors és szakszerű javítása.

Vevőink között megtalálható az autóipar minden részvevője, a világmárkákat gyártó autógyár, a világelső autóipari beszállítók mellett a beszállítói lánc kisebb vállalkozásai is. Az autóipar szereplőin túlmenően több, egyéb területeken működő, nemzetközileg ismert cég is vevőkörünkbe tartozik.

Információ a vállalattal és a duális képzéssel kapcsolatban

  • Vállalat címe: 4243 Téglás külterület 135/32 hrsz
  • Gyakorlati hely: 4243 Téglás külterület 135/32 hrsz
  • Vállalati honlap: www.hajduautort.hu
  • Kapcsolattartó neve és beosztása: Seprényi Nikoletta, HR munkatárs
  • Kapcsolattartó telefonszáma: +36 52 582 802
  • Kapcsolattartó e-mail címe:
  • Választható specializáció(k): járműipari folyamattervező
  • Jelentkezési határidő: 2020. szeptember 15.

Jelentkezés módja a vállalathoz

Elektronikusan beküldendő anyagok

  • fényképes önéletrajz
  • bizonyítvány másolatok (középiskolai bizonyítvány lezárt éveinek másolata, nyelvvizsga)

E-mail cím:

Frissítés dátuma: 2020.06.29.


Tisztelt Felhasználó!

 

A Debreceni Egyetem kiemelt fontosságúnak tartja a rendelkezésére bocsátott, illetve birtokába jutott személyes adatok védelmét. Ezúton tájékoztatjuk Önt, hogy a Debreceni Egyetem a 2018. május 25. napjától kötelezően alkalmazandó Általános Adatvédelmi Rendelet alapján felülvizsgálta folyamatait és beépítette a GDPR előírásait az adatkezelési és adatvédelmi tevékenységébe. A felhasználók személyes adatait a Debreceni Egyetem korábban is teljes körültekintéssel kezelte, megfelelve az érvényben lévő adatkezelési szabályozásoknak. A GDPR előírásait követve frissítettük Adatvédelmi Tájékoztatónkat, amelyet az alábbi linkre kattintva olvashat el: Adatkezelési tájékoztató. DE Kancellária VIR Központ

A tájékoztatót megismertem.