Szakdolgozati témák

Az alábbiakban a Gépészmérnöki Tanszék oktatói által konzultált témaköröket adjuk meg, de amennyiben a Hallgatónak olyan témajavaslata van, ami kapcsolódik az adott oktató által oktatott tárgyakhoz, személyesen egyeztethet vele más szakdolgozati témákról is.

A Gépészmérnöki Tanszék partnervállalatai szintén kínálnak kidolgozandó szakdolgozati témákat, amelyek folyamatosan kerülnek feltöltésre.

Frissítés dátuma: 2020.02.15.


Tisztelt Felhasználó!

 

A Debreceni Egyetem kiemelt fontosságúnak tartja a rendelkezésére bocsátott, illetve birtokába jutott személyes adatok védelmét. Ezúton tájékoztatjuk Önt, hogy a Debreceni Egyetem a 2018. május 25. napjától kötelezően alkalmazandó Általános Adatvédelmi Rendelet alapján felülvizsgálta folyamatait és beépítette a GDPR előírásait az adatkezelési és adatvédelmi tevékenységébe. A felhasználók személyes adatait a Debreceni Egyetem korábban is teljes körültekintéssel kezelte, megfelelve az érvényben lévő adatkezelési szabályozásoknak. A GDPR előírásait követve frissítettük Adatvédelmi Tájékoztatónkat, amelyet az alábbi linkre kattintva olvashat el: Adatkezelési tájékoztató. DE Kancellária VIR Központ

A tájékoztatót megismertem.