Diplomatervezés I.

Tájékoztató a Diplomatervezés I. című tárgyra vonatkozó legfontosabb tudnivalókról gépészmérnöki mesterképzés nappali és levelező tagozatos Hallgatók számára.

A Diplomatervezés I. c. tantárgy teljesítésének követelményrendszere

Termeléstámogató specializáción (nappali és levelező tagozatokon) a tantárgy teljesítéshez tartozik a félév során történő konzultációk során kialakult Téma adatlap elkészítése és benyújtása elektronikusan az eLearning felületen a megadott határidőig.

 

A téma adatlap beadási határideje: 2023. október 20.

 

A tárgy teljesítéséhez hozzátartozik a félév végén a Gépészmérnöki Tanszék által felkért bizottság előtti beszámoló. Melyben bemutatja az előrehaladását a félév során választott témában. A beszámolón kötelező a részvétel.

 

Kérdés esetén Pálfi Tibor mestertanár áll rendelkezésükre:

 

 

Frissítés dátuma: 2023.08.23.


Tisztelt Felhasználó!

 

A Debreceni Egyetem kiemelt fontosságúnak tartja a rendelkezésére bocsátott, illetve birtokába jutott személyes adatok védelmét. Ezúton tájékoztatjuk Önt, hogy a Debreceni Egyetem a 2018. május 25. napjától kötelezően alkalmazandó Általános Adatvédelmi Rendelet alapján felülvizsgálta folyamatait és beépítette a GDPR előírásait az adatkezelési és adatvédelmi tevékenységébe. A felhasználók személyes adatait a Debreceni Egyetem korábban is teljes körültekintéssel kezelte, megfelelve az érvényben lévő adatkezelési szabályozásoknak. A GDPR előírásait követve frissítettük Adatvédelmi Tájékoztatónkat, amelyet az alábbi linkre kattintva olvashat el: Adatkezelési tájékoztató. DE Kancellária VIR Központ

A tájékoztatót megismertem.