Shell Eco-Maraton

Kitűnően szerepelt a DE MK Team a Shell Eco-Maraton versenyen!

Július 8-án véget ért a verseny Londonban. A debreceni csapat kitűnően szerepelt a megmérettetésen!

 

               

A verseny során a csapatoknak egy 945 méter hosszú utcai pályán 15 kört kell teljesíteniük csupán 1 liter üzemanyaggal, vagy 1 kWh villamos energiával, mindezt úgy, hogy közben tartják az előírt 25 km/h átlagsebességet. A cél, hogy kiderüljön, melyik csapat autója tudja a legnagyobb távot megtenni a legkevesebb energiával. Minden kategóriában összesen négy próbálkozásuk lehetett a diákoknak a pályán, amelyekből a legjobbat számították be a végső eredménynél.

A Debreceni Egyetem Műszaki Karának csapata, a DE MK Team immár harmadik alkalommal vett részt a versenyen és idén a 29. helyen, 98 km/kWh eredménnyel végzett prototípus kategóriában.

Ezzel a debreceni diákok megmutatták, hogy fejlesztéseikkel helyük van a jövő mérnökei között, akik a mobilitás legújabb kihívásaira keresnek megoldásokat.

Gratulálunk a Debreceni Egyetem csapatának a kitartó és eredményes munkájához!

Frissítés dátuma: 2018.09.25.


Tisztelt Felhasználó!

 

A Debreceni Egyetem kiemelt fontosságúnak tartja a rendelkezésére bocsátott, illetve birtokába jutott személyes adatok védelmét. Ezúton tájékoztatjuk Önt, hogy a Debreceni Egyetem a 2018. május 25. napjától kötelezően alkalmazandó Általános Adatvédelmi Rendelet alapján felülvizsgálta folyamatait és beépítette a GDPR előírásait az adatkezelési és adatvédelmi tevékenységébe. A felhasználók személyes adatait a Debreceni Egyetem korábban is teljes körültekintéssel kezelte, megfelelve az érvényben lévő adatkezelési szabályozásoknak. A GDPR előírásait követve frissítettük Adatvédelmi Tájékoztatónkat, amelyet az alábbi linkre kattintva olvashat el: Adatkezelési tájékoztató. DE Kancellária VIR Központ

A tájékoztatót megismertem.