Műszaki Mechanika Szigorlat

A gépészmérnöki alapszak Hallgatóinak Műszaki Mechanika Szigorlatot kell tenniük.  A Műszaki Mechanika Szigorlat tantárgyai: Statika, Szilárdságtan, Mozgástan és Rezgéstan. A Műszaki Mechanika Szigorlatra kizárólag az bocsájtható, aki teljesítette a Mozgástan és Rezgéstan c. tárgyat. A szigorlaton szerzett érdemjegy beleszámít az oklevél minősítésébe!

Részletek a TVSz-ből a szigorlatokkal kapcsolatban.

  • a Szigorlati Bizottság: min. 2 tag, akiből az egyik vezető oktató lehet.
  • a szigorlatot szóban, vagy írásban és szóban kell lefolytatni (a Műszaki Mechanika Szigorlat írásban és szóban kerül lebonyolításra).
  • a szigorlatok között legalább 4 naptári napnak kell eltelnie.
  • a szigorlatot háromnál több alkalommal is felveheti a Hallgató.

Műszaki Mechanika Szigorlat lebonyolítási rendje

Műszaki Mechanika Szigorlat szóbeli tételsor

 

Frissítés dátuma: 2023.04.21.


Tisztelt Felhasználó!

 

A Debreceni Egyetem kiemelt fontosságúnak tartja a rendelkezésére bocsátott, illetve birtokába jutott személyes adatok védelmét. Ezúton tájékoztatjuk Önt, hogy a Debreceni Egyetem a 2018. május 25. napjától kötelezően alkalmazandó Általános Adatvédelmi Rendelet alapján felülvizsgálta folyamatait és beépítette a GDPR előírásait az adatkezelési és adatvédelmi tevékenységébe. A felhasználók személyes adatait a Debreceni Egyetem korábban is teljes körültekintéssel kezelte, megfelelve az érvényben lévő adatkezelési szabályozásoknak. A GDPR előírásait követve frissítettük Adatvédelmi Tájékoztatónkat, amelyet az alábbi linkre kattintva olvashat el: Adatkezelési tájékoztató. DE Kancellária VIR Központ

A tájékoztatót megismertem.