Milyen vállalati felvételire számítsak?

A partnerszervezetek a kiválasztást saját igényeik alapján végzik, így ők határozzák meg, hogy a jelentkezőnek milyen elvárásoknak kell megfelelnie. Általános tapasztalat, hogy a duális partnerek munkatársai a jelentkezéskor beküldött önéletrajzok alapján előszűrést végeznek. Így a felvételi beszélgetésre már csak azokat hívják be, akiket az önéletrajzuk alapján megfelelő jelöltnek tartanak.

A személyes beszélgetés mellett természetesen további feladatok is várhatnak a jelentkezőre: alapvető készségek tesztelése, helyszíni vagy otthoni projektmunka, szakmai kérdések, játékos feladatok, továbbá a partnerszervezetek egyre gyakrabban mérik fel a jelentkezők nyelvtudását is. A felvételi követelményekről a duális partnerek kapcsolattartóinál lehet érdeklődni.

Frissítés dátuma: 2019.01.16.


Tisztelt Felhasználó!

 

A Debreceni Egyetem kiemelt fontosságúnak tartja a rendelkezésére bocsátott, illetve birtokába jutott személyes adatok védelmét. Ezúton tájékoztatjuk Önt, hogy a Debreceni Egyetem a 2018. május 25. napjától kötelezően alkalmazandó Általános Adatvédelmi Rendelet alapján felülvizsgálta folyamatait és beépítette a GDPR előírásait az adatkezelési és adatvédelmi tevékenységébe. A felhasználók személyes adatait a Debreceni Egyetem korábban is teljes körültekintéssel kezelte, megfelelve az érvényben lévő adatkezelési szabályozásoknak. A GDPR előírásait követve frissítettük Adatvédelmi Tájékoztatónkat, amelyet az alábbi linkre kattintva olvashat el: Adatkezelési tájékoztató. DE Kancellária VIR Központ

A tájékoztatót megismertem.