Milyen céget érdemes választanom?

A legfontosabb, hogy több duális partnerhez is célszerű jelentkezni. A partnerszervezetek más-más szempontok alapján válogatnak, így könnyen elképzelhető, hogy akit egy cég elutasított, az sikerrel jár egy másiknál.

A jelentkezőnek a megfelelő szakmai gyakorlóhely kiválasztásakor több szempontot is mérlegelnie kell, ilyen lehet például a duális partner profilja, múltja, szakmai sikerei, referenciái, a munkakörnyezet, a földrajzi elhelyezkedés, vagy éppen az érintett szervezet megítélése, jóhíre. A jelentkezés előtt célszerű felkeresni a partnerszervezetek honlapját, már csak azért is, mert egyre több partner weboldalán van külön duális képzésről szóló menüpont.

További információ az egyetemtől kérhető, valamint érdemes ellátogatni a nyílt napokra, az állásbörzékre. Ezek ugyanis megfelelő alkalmat jelentenek a személyes találkozásra.

Frissítés dátuma: 2019.01.16.


Tisztelt Felhasználó!

 

A Debreceni Egyetem kiemelt fontosságúnak tartja a rendelkezésére bocsátott, illetve birtokába jutott személyes adatok védelmét. Ezúton tájékoztatjuk Önt, hogy a Debreceni Egyetem a 2018. május 25. napjától kötelezően alkalmazandó Általános Adatvédelmi Rendelet alapján felülvizsgálta folyamatait és beépítette a GDPR előírásait az adatkezelési és adatvédelmi tevékenységébe. A felhasználók személyes adatait a Debreceni Egyetem korábban is teljes körültekintéssel kezelte, megfelelve az érvényben lévő adatkezelési szabályozásoknak. A GDPR előírásait követve frissítettük Adatvédelmi Tájékoztatónkat, amelyet az alábbi linkre kattintva olvashat el: Adatkezelési tájékoztató. DE Kancellária VIR Központ

A tájékoztatót megismertem.