Legyél Te is gépészmérnök!

A Gépészmérnöki Tanszék jogelődjét 1965-ben alapították. A gépészmérnöki alapképzésünk létszámát tekintve a Debreceni Egyetem egyik legnépszerűbb képzése, a vidéki műszaki egyetemek között országos szinten pedig az első. Jelenleg több, mint 1000 hallgató vesz részt az általunk gesztorált szakokon. Kiterjedt ipari kapcsolatokkal és korszerű laboratóriumokkal rendelkezünk.


Ismerd meg a gépészmérnöki szakjainkat!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Tudj meg többet a duális képzésről!


Nézd meg, hogy a gyakorlatorientált oktatásunk keretében milyen laborokban fogsz tanulni! 12 korszerűen felszerelt laboratórium vár a gépészeti tudományok teljes vertikumában:


Nálunk megtanulhatod az iparban gyakran használt szoftverek alkalmazását! A gépészmérnök rendkívül sokrétű munkája során tervező és szimulációs szoftverekkel dolgozik mindennapi szinten. Így oktatásunk során kiemelten kezeljük, hogy hallgatóink piacképes színvonalon sajátítsák el az iparban gyakran alkalmazott szoftverek használatát.


Utazz és tanulj! Az ERASMUS és hallgatói csereprogramjaink lehetőséget kínálnak, hogy más országok társintézményeiben tölthesd tanulmányaid egy általad választott részét!Kérdésed van? Keress minket bátran! Válaszolunk.

Frissítés dátuma: 2022.01.31.


Tisztelt Felhasználó!

 

A Debreceni Egyetem kiemelt fontosságúnak tartja a rendelkezésére bocsátott, illetve birtokába jutott személyes adatok védelmét. Ezúton tájékoztatjuk Önt, hogy a Debreceni Egyetem a 2018. május 25. napjától kötelezően alkalmazandó Általános Adatvédelmi Rendelet alapján felülvizsgálta folyamatait és beépítette a GDPR előírásait az adatkezelési és adatvédelmi tevékenységébe. A felhasználók személyes adatait a Debreceni Egyetem korábban is teljes körültekintéssel kezelte, megfelelve az érvényben lévő adatkezelési szabályozásoknak. A GDPR előírásait követve frissítettük Adatvédelmi Tájékoztatónkat, amelyet az alábbi linkre kattintva olvashat el: Adatkezelési tájékoztató. DE Kancellária VIR Központ

A tájékoztatót megismertem.