Hallgatói levelező rendszer

A Debreceni Egyetem hallgatói levelező rendszere az Microsoft Office 365 szolgáltatására épül. Használata egyetemi jogviszonyhoz kötött, így addig érhető el, amíg valaki hivatalosan hallgatója vagy dolgozója az egyetemnek. A jogviszony megszűnésekor az Office 365 jogosultság is visszavonásra kerül. A felhős tárhelyen felhalmozott saját adatok lementése a jogosultság megszűnése előtt minden esetben a felhasználó felelőssége, az egyetem ebben nem tud segítséget nyújtani.

Az egyetem hallgatói és oktatói hálózati azonosítójuk segítségével használhatják a Microsoft Office 365 felhős szolgáltatásait. A felhőbe a login.microsoftonline.com címen lehet belépni a hálózati azonosító és egy @mailbox.unideb.hu végződés megadásával. Tehát ha az azonosítónk teszt.elek, akkor az Office 365 bejelentkezési név lesz. Ez utóbbi egyúttal email címként is működik, ugyanis az Office 365 elektronikus levelezési szolgáltatást is nyújt. Így tudunk minden hallgatónak hivatalos intézményi email címet biztosítani. A Microsoft a beléptetés során átirányít az egyetemi azonosító oldalra, ahol már csak a hálózati azonosítót kell beírni a szokásos módon, mindenféle végződés nélkül.

Ugrás a levelező rendszerbe

Frissítés dátuma: 2020.11.23.


Tisztelt Felhasználó!

 

A Debreceni Egyetem kiemelt fontosságúnak tartja a rendelkezésére bocsátott, illetve birtokába jutott személyes adatok védelmét. Ezúton tájékoztatjuk Önt, hogy a Debreceni Egyetem a 2018. május 25. napjától kötelezően alkalmazandó Általános Adatvédelmi Rendelet alapján felülvizsgálta folyamatait és beépítette a GDPR előírásait az adatkezelési és adatvédelmi tevékenységébe. A felhasználók személyes adatait a Debreceni Egyetem korábban is teljes körültekintéssel kezelte, megfelelve az érvényben lévő adatkezelési szabályozásoknak. A GDPR előírásait követve frissítettük Adatvédelmi Tájékoztatónkat, amelyet az alábbi linkre kattintva olvashat el: Adatkezelési tájékoztató. DE Kancellária VIR Központ

A tájékoztatót megismertem.