HAJDU Hajdúsági Ipari Zrt.

A több, mint 60 éves múlttal rendelkező, 100% magyar tulajdonban lévő HAJDU Hajdúsági Ipari Zrt. Magyarország legnagyobb háztartási készülék- és hőtechnikai termék gyártója.
Cégünk termékpalettájából komplett melegvíz előállítási és fűtési rendszerek állíthatók össze. A HAJDU Zrt. a megújuló energiát hasznosító termékek gyártására és forgalmazására teszi a hangsúlyt. A szolár rendszerek, puffertárolók, hőszivattyús forróvíztárolók és indirekt tárolók, kondenzációs gáz- és vegyestüzelésű kazánok mellett még a hagyományos készülékek is országszerte kaphatóak, úgymint a villany- és gázüzemű bojlerek, elektromos kis vízmelegítők, mosógépek, háztartási centrifugák. A cég országos alkatrészellátó- és szervizhálózattal rendelkezik.

A vállalat 1993. óta ISO 9001 szerint tanúsított minőségbiztosítási-, 2001. óta ISO 14001 szerint tanúsított környezetirányítási rendszert működtet.

A HAJDU Zrt. a hazai piacon kívül, gyártásának mintegy 50 %-át exportálja.

Információ a vállalattal és a duális gépészmérnöki mesterképzéssel kapcsolatban
Vállalat székhelye 4243 Téglás külterület 0135/9 hrsz.
Szakmai gyakorlóhely helyszíne 4243 Téglás külterület 0135/9 hrsz.
Szakmai gyakorlóhely részlege Technológia és Termékfejlesztés
Vállalati honlap www.hajdurt.hu
Kapcsolattartó neve és beosztása Vértesi Andrea
Kapcsolattartó telefonszáma +3652582802
Kapcsolattartó e-mail címe
Választható specializáció termeléstámogató
Jelentkezés módja a vállalathoz

Elektronikusan beküldendő anyagok: fényképes önéletrajz; motivációs levél; 

egyetemi tanulmányok lezárt féléveinek másolata;·egyéb bizonyítványok másolata (pl. nyelvvizsga)

E-mail cím
Jelentkezési határidő 2020. szeptember 15.

 

Frissítés dátuma: 2020.06.29.


Tisztelt Felhasználó!

 

A Debreceni Egyetem kiemelt fontosságúnak tartja a rendelkezésére bocsátott, illetve birtokába jutott személyes adatok védelmét. Ezúton tájékoztatjuk Önt, hogy a Debreceni Egyetem a 2018. május 25. napjától kötelezően alkalmazandó Általános Adatvédelmi Rendelet alapján felülvizsgálta folyamatait és beépítette a GDPR előírásait az adatkezelési és adatvédelmi tevékenységébe. A felhasználók személyes adatait a Debreceni Egyetem korábban is teljes körültekintéssel kezelte, megfelelve az érvényben lévő adatkezelési szabályozásoknak. A GDPR előírásait követve frissítettük Adatvédelmi Tájékoztatónkat, amelyet az alábbi linkre kattintva olvashat el: Adatkezelési tájékoztató. DE Kancellária VIR Központ

A tájékoztatót megismertem.