HAJDU Autotechnika Ipari Zrt.

A HAJDU Autotechnika Ipari Zrt. mint autóipari beszállító fémmegmunkálással – jellemzően lemezmegmunkálással, lemezalakítással – előállított alkatrészeket gyárt.
A magas igényű autóipari beszállítói követelmények kielégítése érdekében teljes körű szolgáltatást nyújt. A megrendelőtől kapott 2D-s rajzok, 3D-s modellek alapján szerszámtervezésünk – szimulációs szoftverekkel optimalizálva – megtervezi a gyártáshoz szükséges szerszámokat, s saját szerszámgyártás keretében elő is állítjuk azokat.
A szerszámgyártásunk által előállított gyártóeszközök alkalmazásával a három műszakban működő alkatrészgyártó üzemünkben történik a lemezalakítás és a lemezmegmunkálás.
Termékeink gyártásának, vevőink ellátásának biztonságát is garantálja szerszámgyártási tevékenységünk, mellyel biztosított a szerszámok rendszeres, megelőző jellegű karbantartása, valamint az esetleges meghibásodások gyors és szakszerű javítása.
Vevőink között megtalálható az autóipar minden részvevője, a világmárkákat gyártó autógyár, a világelső autóipari beszállítók mellett a beszállítói lánc kisebb vállalkozásai is. Az autóipar szereplőin túlmenően több, egyéb területeken működő, nemzetközileg ismert cég is vevőkörünkbe tartozik.

 

Információ a vállalattal és a duális gépészmérnöki mesterképzéssel kapcsolatban

Vállalat székhelye

4243 Téglás külterület 135/32 hrsz.

Szakmai gyakorlóhely helyszíne

4243 Téglás külterület 135/32 hrsz.

Szakmai gyakorlóhely részlege

Gyártóeszköz Üzem

Vállalati honlap

www.hajduautort.hu

Kapcsolattartó neve és beosztása

Seprényi Nikoletta, HR munkatárs

Kapcsolattartó telefonszáma

+3652582802

Kapcsolattartó e-mail címe

Választható specializáció

termeléstámogató

Jelentkezés módja a vállalathoz

Elektronikusan beküldendő anyagok: fényképes önéletrajz; motivációs levél; 
egyetemi tanulmányok lezárt féléveinek másolata; egyéb bizonyítványok másolata (pl. nyelvvizsga).

E-mail cím

Jelentkezési határidő

2020. szeptember 15.

 

 

 

Frissítés dátuma: 2020.06.29.


Tisztelt Felhasználó!

 

A Debreceni Egyetem kiemelt fontosságúnak tartja a rendelkezésére bocsátott, illetve birtokába jutott személyes adatok védelmét. Ezúton tájékoztatjuk Önt, hogy a Debreceni Egyetem a 2018. május 25. napjától kötelezően alkalmazandó Általános Adatvédelmi Rendelet alapján felülvizsgálta folyamatait és beépítette a GDPR előírásait az adatkezelési és adatvédelmi tevékenységébe. A felhasználók személyes adatait a Debreceni Egyetem korábban is teljes körültekintéssel kezelte, megfelelve az érvényben lévő adatkezelési szabályozásoknak. A GDPR előírásait követve frissítettük Adatvédelmi Tájékoztatónkat, amelyet az alábbi linkre kattintva olvashat el: Adatkezelési tájékoztató. DE Kancellária VIR Központ

A tájékoztatót megismertem.