GÉPÉSZ LÁNYOK

“Minden lány megérdemli, hogy részt vegyen annak a technológiának a kifejlesztésében, ami megváltoztatja a világunkat és annak vezetőit.”
– Malala Yousafzai, Nobel-békedíjas aktivista

 

Egyetértünk a NŐK A TUDOMÁNYBAN EGYESÜLET missziójával és támogatjuk, hogy minél több lány megtapasztalja, hogy a gépészmérnöki pálya milyen végtelenül szép és izgalmas. Támogatjuk a fiatal lányokat, hogy a szakterületben rejlő korlátlan lehetőséget kiaknázhassák!  

Kérdésed van? Keress minket! Válaszolunk.

Frissítés dátuma: 2021.10.22.


Tisztelt Felhasználó!

 

A Debreceni Egyetem kiemelt fontosságúnak tartja a rendelkezésére bocsátott, illetve birtokába jutott személyes adatok védelmét. Ezúton tájékoztatjuk Önt, hogy a Debreceni Egyetem a 2018. május 25. napjától kötelezően alkalmazandó Általános Adatvédelmi Rendelet alapján felülvizsgálta folyamatait és beépítette a GDPR előírásait az adatkezelési és adatvédelmi tevékenységébe. A felhasználók személyes adatait a Debreceni Egyetem korábban is teljes körültekintéssel kezelte, megfelelve az érvényben lévő adatkezelési szabályozásoknak. A GDPR előírásait követve frissítettük Adatvédelmi Tájékoztatónkat, amelyet az alábbi linkre kattintva olvashat el: Adatkezelési tájékoztató. DE Kancellária VIR Központ

A tájékoztatót megismertem.