FAG Magyarország Ipari Kft.

A Schaeffler-csoport globálisan tevékenykedő autóipari és ipari beszállító. A legmagasabb minőség, a kimagasló technológia és a fejlett innovációs erő jelentik a Schaeffler-csoport tartós sikerének alapját. Motorokba, sebességváltókba és járművekbe gyártott precíziós komponensekkel és rendszerekkel, valamint a sokrétű ipari felhasználásra alkalmas gördülő és csúszócsapágy-megoldásaival a Schaeffler-csoport már napjainkban is döntő mértékben járul hozzá a „Holnap mobilitásához“. 2016-ban a technológiai vállalat mintegy 13,3 milliárd eurós árbevételt ért el. Közel 89.400 munkavállalójával a Schaeffler a világon az egyik legnagyobb családi tulajdonban lévő vállalat, mely több mint 50 országban telepített közel 170 gyárával olyan világméretű hálózattal rendelkezik, mely termelő üzemeket, kutatási és fejlesztési részleget és forgalmazó cégeket foglal magába.
A Schaeffler debreceni gyára, az FAG Magyarország Ipari Kft. 1999-ben kezdte meg működését. Vállalatunk 2007-ben a Határ úti ipari parkban egy vadonatúj gyárcsarnokot és irodaépület vehetett birtokba. Cégünk egy- és kétsoros kúpgörgős csapágyakat valamint azok komponenseit – görgőket és kosarakat – állítja elő. Termékeink közel 80%-át az autóipar számára gyártjuk, olyan neves autógyáraknak mint a Volkswagen, a Ford, a Volvo vagy a BMW.

Információ a vállalattal és a duális gépészmérnöki mesterképzéssel kapcsolatban

Szakmai gyakorlóhely neve

FAG Magyarország Ipari Kft.

Szakmai gyakorlóhely székhelye

4031 Debrecen, Határ út 1/D

Szakmai gyakorlóhely helyszíne

4031 Debrecen, Határ út 1/D

Szakmai gyakorlóhely részlege

Folyamatmérnökség

Vállalati honlap

www.schaeffler.hu

Kapcsolattartó neve és beosztása

Daru Ágnes – szervezetfejlesztési referens

Kapcsolattartó telefonszáma

+36202093731

Kapcsolattartó e-mail címe

Választható specializáció

termeléstámogató

Jelentkezés módja a vállalathoz

Elektronikusan beküldendő anyagok: fényképes önéletrajz; motivációs levél; 
egyetemi tanulmányok lezárt féléveinek másolata; egyéb bizonyítványok másolata (pl. nyelvvizsga).

E-mail cím

Jelentkezési határidő

2020. szeptember 15.

Felvehető hallgatók létszáma

3 fő

A duális képzéssel érintett szakterület bemutatása

A képzés célja gépészmérnökök képzése, akik képesek a gépészeti rendszerek és folyamatok koncepciójának kidolgozására, modellezésére, majd tervezésére, üzemeltetésére, irányítására és karbantartására; a gépipari technológiák és eljárások, új anyagok és gyártástechnológiák kifejlesztésére, energiahatékony és környezettudatos alkalmazására; vezetési, irányítási és szervezési feladatok ellátására; a műszaki fejlesztés, kutatás, tervezés és innováció feladatainak ellátására; hazai, illetve nemzetközi szintű mérnöki projektekhez való kapcsolódásra, azok irányítására.

 

Frissítés dátuma: 2020.07.17.


Tisztelt Felhasználó!

 

A Debreceni Egyetem kiemelt fontosságúnak tartja a rendelkezésére bocsátott, illetve birtokába jutott személyes adatok védelmét. Ezúton tájékoztatjuk Önt, hogy a Debreceni Egyetem a 2018. május 25. napjától kötelezően alkalmazandó Általános Adatvédelmi Rendelet alapján felülvizsgálta folyamatait és beépítette a GDPR előírásait az adatkezelési és adatvédelmi tevékenységébe. A felhasználók személyes adatait a Debreceni Egyetem korábban is teljes körültekintéssel kezelte, megfelelve az érvényben lévő adatkezelési szabályozásoknak. A GDPR előírásait követve frissítettük Adatvédelmi Tájékoztatónkat, amelyet az alábbi linkre kattintva olvashat el: Adatkezelési tájékoztató. DE Kancellária VIR Központ

A tájékoztatót megismertem.