Emerson Automation Solutions AVENTICS Hungary Kft

Pneumatikus szelepek és hengerek készülnek nemzetközi piacra Heves megye egyik legjelentősebb vállalatánál, az Emerson Automation Solutions részeként az Aventics Hungary Kft-nél, amely jelenleg mintegy 25 ezer féle terméket kínál partnereinek, a vevők száma meghaladja a 10 ezret.

Az egri vállalat vezető szerepet tölt be a henger megmunkálásban és szerelésben, emellett szelepeket, hengereket, hajózási termékeket, valamint haszonjárművekbe építhető pneumatikai részegységeket gyárt. Termékeiket többek között az élelmiszer- és járműiparban, a csomagolás- és nyomdatechnikában, illetve a fémmegmunkálásban hasznosítják.

Az elektronika integrációjának, a csúcstechnológiás anyagok használatának köszönhetően és a gépbiztonságra, valamint a tárgyak internetére (Ipar 4.0) koncentrálva az AVENTICS úttörő szerepet vállal az alkalmazott és környezetbarát megoldások terén. Az AVENTICS a digitalizálás felé fordulva már a jövőre készül. 

Az Aventics Hungary Kft. 2016-ban elnyerte az év gyára kitüntető címet. A fiatal mérnökök szakmai fejlődését a műszaki egyetemisták számára meghirdetett, évente megrendezésre kerülő Pneumobil versennyel és 2017-ben elsőként a Debreceni Egyetemen kialakított pneumatika laborral és duális képzés keretében gyakorlati képzőhelyként támogatja.

 

Információ a vállalattal és a duális gépészmérnöki mesterképzéssel kapcsolatban
Vállalat székhelye 3300 Eger, Bánki Donát út 3.
Szakmai gyakorlóhely helyszíne 3300 Eger, Bánki Donát út 3.
Szakmai gyakorlóhely részlege Fejlesztési Osztály
Vállalati honlap www.aventics.com
Kapcsolattartó neve és beosztása Kriston Adrienn
Kapcsolattartó telefonszáma +3636531615
Kapcsolattartó e-mail címe
Választható specializáció termeléstámogató
Jelentkezés módja a vállalathoz

Elektronikusan beküldendő anyagok: fényképes önéletrajz;
motivációs levél; egyetemi tanulmányok lezárt féléveinek másolata;
egyéb bizonyítványok másolata (pl. nyelvvizsga)

E-mail cím
Jelentkezési határidő 2020. szeptember 15.

Frissítés dátuma: 2020.06.29.


Tisztelt Felhasználó!

 

A Debreceni Egyetem kiemelt fontosságúnak tartja a rendelkezésére bocsátott, illetve birtokába jutott személyes adatok védelmét. Ezúton tájékoztatjuk Önt, hogy a Debreceni Egyetem a 2018. május 25. napjától kötelezően alkalmazandó Általános Adatvédelmi Rendelet alapján felülvizsgálta folyamatait és beépítette a GDPR előírásait az adatkezelési és adatvédelmi tevékenységébe. A felhasználók személyes adatait a Debreceni Egyetem korábban is teljes körültekintéssel kezelte, megfelelve az érvényben lévő adatkezelési szabályozásoknak. A GDPR előírásait követve frissítettük Adatvédelmi Tájékoztatónkat, amelyet az alábbi linkre kattintva olvashat el: Adatkezelési tájékoztató. DE Kancellária VIR Központ

A tájékoztatót megismertem.