Hírek

23 szep
Nagy érdeklődés a MOL-LUB Kft. szemináriumán
A MOL-LUB Kenőanyag Gyártó, Forgalmazó és Szolgáltató Kft. 2021. szeptember 20-án és 22-én tartott előadást a gépészmérnöki szakos hallgatók számára.
22 szep
Maszkot fel!
Kötelező a szájat és orrot eltakaró maszk viselése 2021. szeptember 22-étől, szerdától kezdődően a Debreceni Egyetem valamennyi dolgozója és hallgatója részére munkaidőben és a tanítási időben az e tevékenységekre szolgáló helyiségekben, valamint a közlekedő és kiszolgáló helyiségekben.
14 szep
MOL-LUB Kft. Előadássorozat
A DE MK Gépészmérnöki Tanszék és a MOL-LUB Kenőanyag Gyártó, Forgalmazó és Szolgáltató Kft. közös előadássorozata: 2021. szeptember 20. és 22.
09 szep
Újdonságok a mérnökképzésben
Gyakorlat-orientált digitális tananyagok készítésével, nyelvtanfolyamokkal, valamint a hátrányos helyzetű hallgatók mentorálásával segíti pályázati forrásból a Debreceni Egyetem Műszaki Kara a mérnökhallgatók sikeres diplomaszerzését.
08 szep
Világszínvonalú gyártás az Unilevernél
Szabadon választható interaktív kurzus gyárlátogatással.
31 aug
Tudományos titkok éjszakája
Rekordszámú, az intézmény által képviselt valamennyi tudományterületet bemutató programmal várja négy városban a tudomány iránt érdeklődőket szeptember 24-én, pénteken a Kutatók éjszakáján a Debreceni Egyetem.
30 aug
SOLID EDGE FRISS DIPLOMÁSOKNAK
6 hónapnál korábban végzettek számára 1 évre ingyenes ipari Solid Edge Premium szoftvercsomagot biztosít a Siemens!
26 aug
Krones Hungary Kft. mérnökség nyílt nap
Ha 2021.szeptember.10., akkor Krones Nap!
26 aug
Újabb labor a Műszaki Karon
A hallgatók gyakorlatorientált képzését segítő Plastic-Form & AD Plastik Fröccsöntő Szerszámtervezési Laboratóriummal gyarapodott a Debreceni Egyetem Műszaki Kara. Az új egységet augusztus 25-én avatták fel a kar Ótemető utcai campusán.
24 aug
ÚNKP - ösztöndíj a kiválóknak
Több mint 300 millió forint ösztöndíjat nyertek a Debreceni Egyetemről benyújtott sikeres pályaművek az Új Nemzeti Kiválóság Program 2021-2022-es tanévre meghirdetett pályázatain.

Tisztelt Felhasználó!

 

A Debreceni Egyetem kiemelt fontosságúnak tartja a rendelkezésére bocsátott, illetve birtokába jutott személyes adatok védelmét. Ezúton tájékoztatjuk Önt, hogy a Debreceni Egyetem a 2018. május 25. napjától kötelezően alkalmazandó Általános Adatvédelmi Rendelet alapján felülvizsgálta folyamatait és beépítette a GDPR előírásait az adatkezelési és adatvédelmi tevékenységébe. A felhasználók személyes adatait a Debreceni Egyetem korábban is teljes körültekintéssel kezelte, megfelelve az érvényben lévő adatkezelési szabályozásoknak. A GDPR előírásait követve frissítettük Adatvédelmi Tájékoztatónkat, amelyet az alábbi linkre kattintva olvashat el: Adatkezelési tájékoztató. DE Kancellária VIR Központ

A tájékoztatót megismertem.